Arbejdsbukser

Arbejdsbukser i høj kvalitet og til Danmarks laveste priser. Vi har et kæmpe udvalg af størrelser og farver og kan med garanti finde noget der passer til din branche. Alle bukser er med økologisk bomuld og med vægt på miljøvenlig produktion.

Arbejdsbukser i mange farver og størrelser

Arbejdsbukser er for langt de fleste et must og netop derfor er det vigtigt, at have solide bukser til en god pris. Det er en forbrugsvare i mange virksomheder og fraver udtrykker ofte hvilket erhverv man er inden for. Vi har valgt at have et stort udvalg af størrelser, så vi på den måde har arbejdsbukser som kan passe på alle. Hvad enten du er lille og tyk eller høj og tynd - vi har bukserne der passer dig.

Ud over at have et stort antal af størrelser, så har vi også de mest gængse farver til de forskellige erhverv. F.eks. finder du de typiske grønne bukser for gartneri og planteskoler og de blå bukser til mekanikere og chauffører. Vi har også de hvide typiske malerbukser. Fælles for alle er at de fås til en pris, hvor du virkelig får meget for pengene.

Alle vore arbejdsbukser er med certificeret ØKO-TEX 100 bomuld, hvilket sikrer et solidt produkt og en bæredygtig produktion. Skal du bruge mange par kan du med fordel kontakte os direkte, så laver vi gerne et godt tilbud på et større sortiment af arbejdsbukser.

arbejdsbukser