Ansell

Ansell er en Australsk gummi virksomhed, som er grundlagt i 1929. De er tidligere kendt for at producere kondomer, men dette er senere solgt fra. I dag laver Ansell arbejdshandsker til alle formål i industrien og er markedsledende indenfor specielt medicinalindustrien men også handsker til industriel brug.

Ansell er mere end bare gummihandsker

Ansell blev grundlagt i 1929, men det er ikke der de har deres navn fra i dag. Gennem tiden har Ansell været under Dunlop dækfabrikanter og det er først i 2002 at Ansell blev dannet som sit eget brand igen.

Ansell er bedst kendt for deres tidligere produktion af kondomer, som blev solgt verden over. Denne afdeling er dog blevet solgt fra, da Ansell valgte at satse på deres handsker i medicinalindustrien såvel som fødevarer og til brug som arbejdshandsker.

I dag sidder Ansell på en stor del af markedet indenfor specielt medicinalindustrien, hvor de producerer og leverer handsker til sygehuse og hospitaler verden over.

Ansell har siden 2011 og til i dag opkøbt andre virksomheder, for at dække et større spekter indenfor personlige værnemidler, og i dag har de både beskyttelsesdragter og alt indenfor handske verdenen.

ansell