MaxiFlex

MaxiFlex er den originale handske som satte standarden indenfor det, der i dag kendes som Flex handsker. Den er produceret af ATG og er i dag den mest kendte handske på markedet. Mange har forsøgt at kopiere den ved at kalde deres handsker noget med Flex, men ingen gør det så godt som den originale MaxiFlex handske fra ATG.

MaxiFlex er handsken alle vil have og den alle vil kopiere

MaxiFlex er ikke bare den mest kendte handske i industrien her i Skandinavien, det er samtidig den handske der grundlagde det vi i dag kender som en Flex-handske.

Spørger man en VVS, smed, tømrer, murer eller anden håndværker, så vil han altid sige, at han bruger en MaxiFlex. Sandheden er dog at mange benytter de billigere kopier, som desværre ikke helt lever op til den samme standard som de originale MaxiFlex handsker.

Flex-handsker er i daglig tale blevet gruppering af alle strikhandsker, som har en coating af samme materiel som MaxiFlex. Forskellen ligger i, hvilke standarder de opfylder og samtidig hvor åndbar og slidstærk handskerne er.

MaxiFlex er stadig i dag den førende spiller på markedet, hvis du vil have en handske der performer og kan bruges rigtig mange gange. Priser er en smule dyrere end de andre konkurrenter, men det er hurtigt betalt hjem, da handskerne fra ATG ligeledes er af en langt bedre kvalitet. Derudover er de mere behagelige at arbejde med, da de takket være stoffets behandling, lader hunden ånde.

MaxiFlex