ATG

ATG er skaberne af de bedste og mest populære arbejdshandsker. De har været skelsættende for industrien med deres MaxiFlex og rykker konstant grænserne for, hvad man kan forvente af en handske.

ATG sætter standarden indenfor handsker

ATG Intelligent Glove Solutions. Sådan hedder navnet for verdens førende producent indenfor arbejdshandsker. ATG er med til at sætte standarden indenfor arbejdshandsker, og det er mærket som alle andre stiler efter. ATG har med deres innovation og konstante udvikling rykket grænsen for arbejdshandsker.

ATG er bedst kendt for MaxiFlex, MaxiCut, MaxiDry og MaxiChem. Det er deres primære række af handsker, som dækker langt den største del af alle industrier.

Hos ATG laver de ikke blot handsker, som sidder godt på hånden. De designer materiale og udvikler løsninger, som egner sig til de helt specifikke arbejdssituationer. Derfor har ATG i dag en række af varemærker, som beskytter deres udvikling og tager udgangspunkt i deres vision. Nemlig at lave handsker der sidder godt, er solide og som ikke er usunde for hænderne.

De kalder det samlet for COMFORT, PERFORMANCE og HANDCARE. Og det er netop hvad du finder i deres arbejdshandsker.

atg