Havehandsker

Havehandsker til brug i haven. En typisk hårdfør handske, som benyttes af gartnere, havemænd og på gartnerier. Havehandsker er kan variere i materiale og tykkelse, alt efter brug og formål.

Havehandsker til alt indenfor gartneri og have

Havehandsker er den handske du finder hos din lokale gartner eller planteskole. Den er klassisk af stof og med en isoleret side. Ofte af nitril, gummi eller oksehud, hvis den skal være meget hårdfør.

Typen af havehandske variere efter opgaven. Er det f.eks. blot en let beskyttelse mod kulde, kan en helt simpel stofhandske være svaret. Skal du derimod luge ud i roser, tjørn og krat vil en handske med mere beskyttelse være mere optimalt. Det kan f.eks. være en handske af oksehud eller andet stærkt materiale.

Vi sælger havehandsker til de bedste priser på markedet og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos os køber du ikke blot en handske til haven, du køber en handske som er efterprøvet og som lever op til de højeste standarder på markedet.

Klik ind på hvert enkelt handske og se hvilke certificeringer og krav handsken opfylder. Du kan også hente datablade for de enkelte handsker.

Er du I tvivl om, hvilken type af handske der vil passe bedst til netop din arbejdsgang, så skriv eller ring til os. Vi kender vores produkter og vi står klar til at vejlede dig.

havehandsker