Montagehandsker

Montagehandsker er en god all-around handske og egner sig til et væld af opgaver. Montagehandsker giver god fingerføling og kan derfor bruges indenfor mange brancher, som f.eks. EL, byggeri, montage, VVS og meget mere.

Montagehandsker til alle typer af opgaver

Vi har alt I montagehandsker og til forskellige priser alt efter kvalitet og krav. Den traditionelle montagehandske er dyppet på indersiden og ved fingrene og giver en god fornemmelse med håndtering af både små og store emner. Den yder en smule beskyttelse for hånden og den elastiske pasform gør, at den sidder tæt på hånden.

Montagehandsker til murere. Murere bruger montagehandsken til at håndterer mørtel, mursten og beton. De bruges oftest i flæng og kan skiftes ud, hvis de bliver våde eller fugtige.

I tømrerbranchen er montagehandsken den mest brugte. Den giver et godt grip, og er samtidig et prisvenligt bud på en handske, som giver nogenlunde beskyttelse og hvor du har god kontrol med emnet.

VVS branchen kan ligeledes bruge denne type handske, den egner sig dog ikke til arbejde med våde materialer eller i vådt miljø, medmindre man tager en handske med fuld coating.

montagehandsker