DOT Handsker

DOT handsker udmærker sig ved, at der er dotter af PVC i håndfladen og på undersiden af fingrene. DOT handsken sikrer et godt greb om genstande og gør det lettere at arbejde med objekter, hvor et godt greb er vigtigt. Derudover yder de ekstra sikkerhed for din hånd.

DOT handsker er et must have på alle byggepladser

DOT handsker er en af de mest brugte handsker. DOT handsken har med sin behagelige pasform, skridsikre design og lave pris altid været en favorit i mange brancher.

De bruges i byggebranchen, mejeribranchen, på bryggerier - ja stort set alle brancher har stiftet bekendtskab med DOT handsker.

Handskerne er traditionelle bomuldshandsker men med et optimeret design i form at gummi dutter i håndfladen og ved fingrene. Det giver dem gode anti-slip egenskaber, hvilket gør at du har bedre fat om tingene du tager fat i.

Et godt greb er altid at foretrække, så du undgår at tabe ting og samtidig skåner dine hænder for direkte kontakt med f.eks. træ eller mursten. Vores DOT handsker kommer i forskellige kvaliteter og designs, men fælles for alle er at de overholder de gældende standarder.

Klik ind på hvert enkel handske for at se, hvilke certificeringer og standarder en handske overholder.

dot handsker