Vandtætte arbejdshandsker

Vandtætte arbejdshandsker benyttes ofte ved arbejde med våde emner eller til brug i regnvejr og vådt miljø. Vandtætte handsker fås i mange modeller, i forskellige tykkelser og med og uden foring.

Vandtætte arbejdshandsker med og uden foring

Vandtætte arbejdshandsker er en nødvendighed i vådt miljø, og beskytter hånden mod fugt, hvilket på længere sigt kan være skadende for hånden. Vandtætte handsker kan enten være coatet i et vandtæt materiale eller der kan være en vandtæt membran i handsken.

De coatede eller dyppede handsker er billigere end handsker med membran, og vil ofte benyttes som engangshandsker. Vandtætte arbejdshandsker med vandtæt membran kan bruges mange gange, og vil alt efter arbejdsområde være et billigere alternativ på den lange bane.

Vandtætte arbejdshandsker vil ofte bruge en nitril belægning frem for en latex belægning, da denne er bedre for huden og ikke giver latexallergi.

Er du I tvivl om, hvilken type der passer bedst til dine behov, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede og rådgive om alle vores handsker, og vi har samtidig de bedste priser på markedet. Ved større mængder kan du kontakte os direkte for at få de billigste vandtætte arbejdshandsker.

vandtætte arbejdshandsker