Nitrilhandsker

Nitrilhandsker er prisbillige tætte handsker, med kliniske egenskaber. Ofte benyttes nitrilhandsker, når du ikke ønsker at noget kommer i kontakt med huden. Nitrilhandsker er som oftest engangshandsker.

Nitrilhandsker som engangs- og flergangshandsker

Nitrilhandsker bruges bredt over en vifte af industrier. Nitril handsker er lavet enten som en enkeltstående handske eller som en handske med en nitril coating. Nitril er en kemisk binding, som på mange måder minder om naturgummi, kendt som latex. Nitril har dog den egenskab, at det ikke skaber allergi, som latexallergi kan gøre det.

Dermed er nitril det perfekte valg for alle, som skal bruge handsker dagligt og ikke ønsker at udvikle latexallergi på længere sigt.

Nitrilhandsker er oftest engangshandsker og er både billige og slidstærke. De kan produceres til at matche forskellige krav, f.eks. FDA som er håndtering med fødevarer eller EU forordning 1935/2004, som er en gældende norm for samme her i Europa.

Nitril handsker skal holdes udenfor sollys og skal skiftes efter hvert brug. Engangshandsker må ikke deles af flere, og skal under alle omstændigheder kasseres efter brug. For at se flere egenskaber for vores handsker, kan du klikke ind på hvert enkelt handske.

Ønsker du at vide mere om, hvilken handske der passer bedst til dine behov, kan du kontakte os. Vi kender vores produkter og vi står klar til at vejlede dig.

nitrilhandsker