Kemikaliehandsker

Kemikaliehandsker fås i mange versioner, alt efter hvilket kemikalie de skal bruges med. Vi anbefaler at du vælger en kemikaliehandsker, som egner sig til netop den opgave du står med. Handskerne laves af forskellige materialer som f.eks. Vinyl, Nitril, Butyl og Neopren.

Kemikaliehandsker tilpasset de enkelte kemikalier

Kemikaliehandsker er din eneste sikkerhed for, at dine hænder ikke kommer i kontakt med farlige kemikalier. Det er derfor vigtigt at vide, hvilke handsker der kan bruges sammen med de enkelte kemikalier. Du kan på hvert enkelt handske se, hvilke certificeringer vores handsker opfylder og kan derfor på same måde købe de helt rette kemikaliehandsker.

Vigtigt at vide om kemikaliehandsker

Efter du har brugt handskerne skal du være sikker på, at kemikaliet ikke ødelægger handskerne ved at arbejde videre på dem. Husk altid at tjekke dine handsker igennem før og efter brug. Finder du skade af nogen art, skal handskerne kasseres.

Husk ikke at efterlade handsker, hvis I er flere der bruger de samme handsker, såfremt der er skade på dem. Brug kun handskerne med kemikalier som er egnede til netop den type handske - hvis du er i tvivl så læs op på, hvilken handske der egner sig. Produkterne her på siden kan ikke yde den fornødne beskyttelse, hvis de ikke benyttes som foreskrevet.

kemikaliehandsker