Arbejdshandsker

Arbejdshandsker fra de førende mærker og af bedste kvalitet. Her ser du vores sortiment af arbejdshandsker, som passer til en række af forskellige arbejdssituationer. Hver handske overholder forskellige godkendelser, hvilket gør den specielt egnet til den specifikke opgave.

Se mere

kategori

Arbejdshandsker til alle formål

Arbejdshandsker kommer i mange størrelser og typer og det kan være svært at vælge den helt rigtige handske første gang. Vi har specialiseret os i handsker til de fleste gøremål, og derfor er vores sortiment nøje udvalgt fra de bedste producenter.

I sortimentet finder du arbejdshandsker, som med deres forskellige godkendelser, egner sig til specifikke opgaver.

Du finder alt fra murerhandsker, pu handsker, nitrilhandsker, flex handsker, kemikaliehandsker, vinterhandsker, læderhandsker, skindhandsker, montagehandsker, havehandsker, bomuldshandsker, dot handsker, skærefaste handsker og til vandtætte arbejdshandsker.

Fælles for vores arbejdshandsker er, at vi kan stå inde for kvaliteten og leverer til de bedst mulige priser. Vi køber stort ind, så du kan købe arbejdshandsker til gode priser - hver eneste gang.

Vælg den rigtige arbejdshandske

Er du i tvivl om, hvilken arbejdshandske der passer til din arbejdsplads eller dine opgaver? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vejledning til at vælge det helt rigtige produkt. Du kan også benytte vores kategorier, som samlet set gør det nemt og overskueligt at vælge den rette arbejdshandske til den rette opgave.

Ved at klikke ind på de enkelte produkter kan du læse mere om, hvilke certificeringer den enkelte varer opfylder. Du kan også downloade databladet for den enkelte arbejdshandske.Billige arbejdshandsker uden at gå på kompromis

Vi sælger billige arbejdshandsker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores handsker lever op til de samme kvalificeringer som de dyrere brandede handsker som f.eks. MaxiFlex, OX-ON og Thor - men til en billigere pris.

Arbejdshandsker er ikke en videnskab, men der er stor forskel på kvalitet. Vi forsøger at ramme den bedste kvalitet til de billigste priser, så du kan nyde godt af besparelsen og stadig stå med et top-produkt i hænderne.

For dig der bruger en arbejdshandske hver eneste dag, og har brug for større partier, så laver vi også helt skræddersyede tilbud, da skal du blot kontakte os. Jo mere du køber, jo billigere priser kan du opnå.

Handsker med videopræsentation

For at give det bedste indtryk af vores arbejds handsker, har vi lavet korte videopræsentationer af hver enkelt handske. Du finder disse i bunden af de enkelte handsketyper. Vi forsøger at vise, hvorvidt de er elastiske samt, hvilke egenskaber det enkelte produkt besidder.

arbejdshandsker