Rengøringshandsker

Rengøringshandsker til brug i privaten og til erhverv. Vi har rengøringshandsker af både nitril, gummi/latex eller handsker til brug flere gange. Uanset hvilken type du skal bruge, så har vi et bredt udvalg af de mest gængse handsker til rengøring

Rengøringshandsker - Vælg den korrekte type af handske til rengøring

Vi har rengøringshandsker til alle former af rengøringsarbejde. De mest benyttede handsker er enten vores nitrilhandsker som engangshandsker, gummihandskerne eller vores linje af handsker, som kan bruges flere gange. Fælles for alle handskerne er, at de sikrer og beskytter din hånd mod påvirkning af kemikalier. Husk at se på hvilke EN standarder du ønsker dine rengøringshandsker skal opfylde.

Er du i tvivl om du skal vælge engangshandsker eller handsker til brug flere gange? I dag er der stort fokus på miljøet, og derfor går flere og flere brancher væk fra engangshandsker og mod en grønnere omstilling. En typisk latexhandske vil kunne bruges til flergnagsbrug, da den ikke går i forbindelse med langt de fleste kemikalier. Hvis du er i tvivl om, hvilke handsker der passer bedst til dine rengøringsopgaver, så kontakt os for vejledning. Vi kender vore produkter og står klar til at hjælpe.

Rengøringshandsker