Flex handsker

Flex handsker er en slidstærk fingerdyppet strikhandske som oftest er lavet i en blanding af lycra og nylon og med nitril belægning. Flex handsker er de mest benyttede handsker i industrien og af god grund. De er behagelige og hårdføre med god føling og et godt grip.

Flex handsker - En standard indenfor handsker

Flex handsker dækker over alle handsker, som minder om de populære MaxiFlex handsker, som var den mest populære type af handsken og slog navnet an for denne type.

I andre lande kendes handsken ikke under dette navn, men her i norden er den populære handske og alle dens artsfæller kendt under navnet Flex.

Handsken er en PU dyppet handske, der med sine egenskaber giver både komfort, beskyttelse og gode overførselsevener. Du har derfor et godt grip om tingene og ekstra beskyttelse af hånden.

Alle de store producenter har i dag en Flex handske, som ligger tæt op af den originale MaxiFlex handske. Disse er ofte af samme kvalitet, men kan fås til en billigere pris. Flex handsker er PU handsker og er enten enkelt dyppet eller dobbeltdyppede i coating.

Flex handsker findes i alle industrier i dag. Specielt i byggebranchen er den populær som mantagehandske, da den håndterer både sten, mursten, mørtel, redskaber, træ og tegl med god føling, da den sidder tæt til hånden.

flex handsker