Arbejds- og sikkerhedssko

Sikkerhedssko og arbejdssko fra Sveriges største producent af sikkerhedssko, Monitor. Vi har sikkerhedssko i alle klasser og med den populære BOA lukning. Der er lagt vægt på kvalitet og behageligt fodtøj, som du kan have på hele dagen. Desuden har vi et ekstra stort udvalg af sikkerhedssko til kvinder samt gode arbejdssko fra Salomon og Skechers.

Sikkerhedssko og arbejdssko til din arbejdsplads

Sikkerhedssko er et lovkrav på mange arbejdspladser og derfor er det vigtigt at du benytter et par sko, der opfylder kravet til din arbejdsplads

Vores sko er i brug hele dagen og det er derfor vigtigt, at have en sikkerhedssko som passer korrekt og er komfortabel at have på, uden at få ømme fødder. Netop dette finder får du med sikkerhedssko fra Monitor brand.

Vi har et stort udvalg til både damer og herre - og som nogle af de enste er vores sikkerhedssko til damer i en helt speciel størrelse, som er ekstra godt tilpasset til foden og med endnu mere komfort.

Vælg den rigtige sikkerhedssko til din arbejdsplads

Hvad enten du arbejder på en byggeplads med påbud om sømværn eller i et køkken, hvor du skal bruge ekstra god skridsikkerhed og en vandtæt membran, så har vi den korrekte arbejdssko til dig. Du finder både sko med ekstra god komfort, samt alle sikkerhedssko med de gængse EN-standarder, som en rigtig sikkerhedssko skal opfylde. Vi har sikkerhedssko i alle klasser og med den populære BOA quick-luk og gode behagelige såler, så du kan tåle at have skoene på hele dagen.

I tvivl om hvad dine sko skal opfylde? Hvis du ikke ved hvilke standarder dine sikkerhedssko eller arbejdssko skal opfylde, så kontakt din arbejdsgiver. Nogle gange vil der være bestemte lovkrav til en-standarderne for din fodbeklædning.

sikkerhedssko