Ogrifox handsker

Ogrifox kommer fra Polen og er kendt for at lave en række prisbevidste arbejdshandsker. Der er lagt vægt på konkurrencedygtige priser samt handsker af en god kvalitet. Ogrifox er det sikre valg, hvis man både vil have meget for pengene og samtidig have arbejdshandsker til en fornuftig pris.

Ogrifox arbejdshandsker og værnemidler

Ogrifox handsker er billige arbejdshandsker, der kommer fra Polen. Vi har et stort udvalg fra Ogrifox og har købt stort ind, så du kan få de bedste priser. I Ogrifox får du handsker til en særdeles god pris og hvor handskerne er af rimelig kvalitet. Er du til value for money, uden at sprænge budgettet, så er Ogrifox et sikkert valg.

Ogrifox laver alt fra skindhandsker, strikhandsker, dot handsker, pu handsker og over til handsker af naturgummi. De anvendes overalt i industrien og er en klassiker på de fleste byggepladser.

Hvilken handske skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken handske der passer bedst til dine arbejdsopgaver så kontakt os. Vi kender det fulde sortiment og kan vejlede i, hvordan du får den bedste handske til dine behov.

ogrifox