Murerhandsker

Murerhandsker er oftest en enkelt eller dobbeltdyppet handske med anti-slip egenskaber i håndfladen. En murerhandske skal have gode grip egenskaber og være af en tykkelse, så der stadig er god føling gennem handsken.

Murerhandsker med godt grip og god føling

Murerhandsker egner sig specielt til arbejde med sten og beton. En handske som er tætsiddende og som med sin lave vægt og smalle tykkelse, giver en god kontakt med emner og materialer.

Murerhandsker kan ligeledes fås, så de kan holde vand ude, og dette vil typisk benyttes, hvis der arbejdes i vådt vejr eller der skal arbejdes med vådt beton eller mørtel.

En murerhandske er i sine rene form en simpel strikhandske, der får en form for coating. Ofte vil det være en dypning i nitril, som giver den gode grip evne, men det kan også være en coating med naturgummi, som også kendes som latex.

Er du I tvivl om hvilken model der passer bedst til dine arbejdsopgaver, så kontakt os for at få flere detaljer. Vi kender vores handsker og kan rådgive dig om, hvilken der vil være mest fordelagtig til din type af opgave.

murerhandsker